User login

Rasmus Nalle Rasmus Nalle v1.0.0

Free

VIKTIGT: I den här versionen försvinner inköp när appen raderas – detta kommer vi åtgärda i en kommande uppdatering. Du kommer då att kunna överföra dina köpta böcker och filmer till en annan enhet med samma konto.

Få en massa roliga Rasmus Nalle-aktiviteter för barn till din Android-enhet! Här kan ditt barn roa sig tryggt i Rasmus Nalle-biografen, leta figurer i myllerteckningar, måla i målarboken, spela memo-spel och lyssna på ljudböcker med teckningar på Rasmus Nalle och hans vänner.

Applikationen är gratis att ladda ner och alla aktiviteter kan provas gratis under obegränsad tid. En WiFi-förbindelse krävs för att ladda ner appen eftersom den tar upp cirka 215 mb. Sedan kan appen användas offline.

I biografen kan du se tecknade filmer med Rasmus Nalle. Den första filmen är gratis och 9 extra filmer finns till försäljning.

Lyssna till Rasmus Nalle-berättelser! Den första ljudboken är gratis och det finns 7 till att köpa en och en eller i ett paket.

I myllerteckningarna ska du hitta en massa kul saker bland många andra. Den första teckningen är gratis och man kan köpa 3 extra teckningar.

I målarboken kan du välja att färglägga en Rasmus Nalle-teckning eller rita din egen teckning. En Rasmus Nalle-teckning följer med gratis och 7 extra kan köpas.

Memo-spelet erbjuder 3 olika nivåer: 6, 12 och 22 brickor. Hela memo-spelet är gratis.

För att köpa extra innehåll via appen måste ett föräldralås först låsas upp för att förhindra att ditt barn köper innehåll utan din tillåtelse.

Hjälp oss gärna att göra ännu bättre appar till barn och unga – sätt betyg på appen och dela dina åsikter med andra användare här nedanför.

Application

Parental rating: 
Early Childhood (age 3-6)
Default language: 
Swedish
Trial version: 
No
"In-App" billing: 
Yes
With advertisements: 
No
Screenshots: 
Rasmus Nalle
Rasmus Nalle
Rasmus Nalle

Requirements

Requires Google Play and/or account: 
No
Requires third-party libraries: 
No
Requires 'rooted' device: 
No
Target Android version: 
Android 3.2
Minimum Android version: 
Android 2.2
Minimum screen width: 
240 dpx
Requires features: 
Wifi, Touchscreen, Screen landscape
Requires permissions: 
Write external storage, Internet, Wake lock, Read phone state, Access network state, Access wifi state, Vibrate, Get accounts, Read external storage

Discussions on Rasmus Nalle

There are no comments yet.
Syndicate content

Reviews of Rasmus Nalle

Great app, would highly recommend it!

Great app, would highly recommend it!

Great app, would highly recommend it!

Great app, would highly recommend it!

Great app, would highly recommend it!

Syndicate content